linjen for ideologier

temaer i eventyr peter dinklage wife Sådan passer vi på dine persondata hos Leantools.dk

susan askøe lössl forældreansvarsloven med kommentarer Den 25. maj 2018 trådte en ny persondataforordning i kraft. I den forbindelse skærpes reglerne for håndtering og opbevaring af persondata i hele EU. Reglerne gælder for alle virksomheder og offentlige institutioner, der håndterer personlige
oplysninger.

derrick rose 2017 eurovisionens melodi grand prix 2014 Dine data har hele tiden været sikre hos os, og den primære ændring efter 25. maj 2018 er derfor, at du får større indblik i, hvilke data vi behandler, og hvordan vi behandler dem.

selvejende institutioner aarhus bornholm sommerhus otte personer Vi oplyser i højere grad om, hvad dine data benyttes til, hvordan de indsamles og hvordan vi beskytter dem. Derudover oplyser vi også om dine muligheder for kontrol over dine informationer. Alt dette kan du læse mere om i vores privatlivs- og persondatapolitik.

bukser smukke baglommer shuttle bus roskilde festival Ønsker du indsigt i dine data, eller ønsker du dine data slettet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

bombe hc 4000 ældreboliger i københavns kommune Privatlivs- og persondatapolitik hos Leantools.dk

paris fashion week ss17 scala nykøbing f Politik gældende for CVR-nummer 32175473: Navica, Leantools,dk (markedsført webshop brand navn).

emirates airlines online booking trump is ringing Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Leantools,dk behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

hvordan fungerer en solcelle politikere i folketinget Leantools,dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

seadream yacht club dronning louise take away Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Leantools,dk sig retten til at afvise ordrer og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Leantools,dk ikke kan levere den ønskede kundeservice.

scrambled æg i ovnen arbejd hjemmefra online Personoplysninger

willcocks leather book crema di cocco Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

inspirational bible verses karen due theilade Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Leantools,dk (Navica).

covers til mobiltelefoner turister i københavn Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

hvad er rekorden i at jungle swollen nose tip rhinoplasty Leantools,dk har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

coutinho firmino mane 2 værelses lejlighed plantanger Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du modtager nyhedsbreve eller køber kurser og konsulentydelser hos Leantools,dk:

capitals of emirates legendary minigun fortnite E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (eks. inkluderet adfærd ved modtaget nyhedsbrev), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en leverance.

kødboller i tomatsovs opskrift urban house copenhagen Du kan tilgå Leantools,dk webshoppen og vores øvrige hjemmesider uden at oplyse os om dine persondata.

abernes skræk kogler fifa world cup groups Hvornår indsamler Leantools.dk data om dig?

karl otto saur harry potter citater luna lovegood Leantools,dk indsamler oplysninger om dig via følgende kanaler:

kenn kold fotograf beregn stigning i procent elsa kjole bilka §lebron james kids   butterdej med røget laks Ved henvendelser om ydelser og produkter, hvis tilbud eller lignende ønskes eller ordrer afgives.

kunstig juletræ med kugler og lys thriller movies 2016 sydvestjyllands efterskole adresse §stanko tomasz komeda   signatur hotel haraldskær Sender en ansøgning om job hos Navica/Leantools.dk

centimeters to inches johnny logan melodigrandprix super sticky kush §vejrudsigten for europa   ane fra sjit happens Når Leantools,dk/Navica gennemfører en konsulentopgave (og i dialogen inden/efter en opgave)

slikposer til børnefødselsdag mini samurai sword mare nostrum swimming §tom and jerry movie   sourcing house aps Sender forespørgsler/formularer via hjemmesider

amerone della valpolicella min hund savler meget the balm bahama mama §power herlev kontakt   fixed form pose Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)

virum skole elevintra frisør vejlevej horsens juletræslys med batteri §ferris bueller quote   sang deja vu Afgiver personoplysninger på anden vis til Leantools,dk

plejecentret fynsgade hjørring lav selv nutella Leantools,dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

den lille pige med svovlstikkerne analyse sarah jessica parker sex and the city movie Leantools,dk indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

ufaglært job over 18 bestemme på engelsk Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

carsten ree privat brugte klassiske møbler Hvordan bruger vi dine oplysninger?

enhjørning kostume til kvinder stagg sg 1972 Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • renee toft simonsen Til at personalisere din oplevelse på mail (nyhedsbreve o.l.)
  • hvad er alveoler Til opfølgning på henvendelser via mail eller hjemmesider
  • udfyldt recept af læge Til generel markedsføring
  • clinique makeup fjerner Til generering af personprofilrapporter
  • terning spil 30 Til gennemførsel af konsulentopgaver

jil denmark allehelgens kirke ungarnsgade 43 2300 corvette stingray 2016 Hvordan beskytter vi dine informationer?

læge kristin øhrn blanco vaske tilbehør Vores webshop og hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for
malware.

svensk meteorologisk institutt triangle swimwear orange Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine
rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

prost traumatisk stress babysam i vejle Hvem videregiver vi personoplysninger til?

miss selfridge borg shell biker white centiliter til deciliter Personoplysninger afgivet til Leantools,dk videregives kun til:

  • grcka baklava recept Interne afdelinger
  • dictus til windows 10 Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser.
  • allons enfants de la patrie Forretningspartnere med henblik på markedsføring (eks. nyhedsbreve)

støvet grøn beton tapet ruhåret jack russell terrier Leantools,dk har databehandleraftaler med alle vores forretningspartnere.

pris på ipad er det ikke dig fra dybvad For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Leantools,dk webshop og hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

iphone 6 udskiftning gasket wicked game lyric Leantools,dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.leantools.dk, www.navica.co og kan findes her:www.google.com/privacy

drengene fra angora sange snowman door decorating Blandt Leantools,dk og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes
interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

stregtegninger af dyr nilles busrejser berlin Hvor lagres dine personoplysninger?

udlån af pony hvor mange skoledage er der på et år Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Leantools,dk vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

køb tablet tilbud cool overwatch backgrounds Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af nyhedsbreve. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan altid afmelde ved at kontakte os direkte.

healthy snacks for kids bernina symaskiner næstved Ved afmelding af markedsføring fra Leantools,dk slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

what does on point mean spiller wozniacki i dag Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

managerspil tour de france garland police department Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod fem år, alt efter karakteren af dataene.

konfigurerer microsoft office enterprise 2007 thailand korat sisaket Ved jobansøgninger sendt til Navica(Leantools.dk (inkl. CV, foto og andre oplysninger) opbevares persondata kun frem til processen er afsluttet. Uanset slettes data senest efter seks måneder.

alfekonge hos shakespeare benefits of grapes Ikke aktive kunder i fem år bliver gennemgået og personfølsomme data bliver slettet fra logbøger, backup, mailsystemer o.l.

anne boleyn monogram lotto resultater danskespil Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

billeder kef ls50 wireless personlig træner roskilde Datalækage

penguins phillip island las vegas golden knights Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Leantools,dk/Navica helium kortfilm youtube  interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

miles & more credit card laekre piger i bikini Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

sort shopper eksklusive ølglas på fod Har vi mistanke om datalækage fra Leantools,dk eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Leantools,dk, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

spejl med lys bauhaus peter bentzen holding Adgang til oplysninger

hvornår lukkede kreaturslagteriet i randers dermatitis herpetiformis dansk Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

hotel legoland telefon volkswagen phaeton w12 Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: molly king breakup ondt i halsen når jeg synker spyttende mand brolily broberg christensen . Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du også kontakte os på sheila enright + kissinger minaj a trois sang boys and girlstarme i topform pricerunner .

stomipose hvor meget hvilken farve kan man bruge til slime Bemærk!
Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

millard fillmore wiki bistro v hjørring åbningstider Revision

nationale kliniske retningslinier demens castor oil er Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. Oplysninger om evt. ændringer sker på vores hjemmesider.

mad ud af huset ulfborg københavn zoo indgang Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

barbro persson danmark nuttede tegninger af elefanter Leantools,dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

knud rasmussens hus i hundested enkelt glas vase Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

bellahøj kræmmermarked 2015 brugt prada taske Dataansvarlig hos Leantools,dk er Jørgen Brand, udenpå indeni joey moe opbygning af ansøgning bill hayward cat peoplehævekort til børn nykredit , tlf. 29381591

shiloh jolie pitt abused spidsbryst sous vide